Kako obilaznicom oko Beograda?

Izvor: B92, 23.Jun.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako obilaznicom oko Beograda?

Zbog pojačane frekvencije saobraćaja na početku letnje sezone, a u cilju smanjenja gužve zbog izvođenja radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, preduzeće „Putevi Srbije" i ove godine izradilo je letke kojima se vozači u tranzitu informišu kako da koriste obilaznicu oko Beograda.

Leci će se tokom letnjeg perioda deliti na naplatnim stanicama na prilasku glavnom gradu, kod Bubanj potoka, Šimanovaca i Stare Pazove, u smeru ka Beogradu, a tekst koji sadrži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obaveštenje odštampan je na pet jezika (na srpskom, engleskom, nemačkom, francuskom i turskom).

Na poleđini letka prikazana je mapa obilaznice, sa uvećanim izgledom ključnih petlji – usmerenja na obilaznicu oko Beograda.

Postoje tri različita letka, u zavisnosti od mesta ulaska, odnosno naplatne stanice gde se vozač nalazi (Bubanj potok, Šimanovci, Stara Pazova), od čega zavisi i njegovo usmeravanje.

Bubanj potok

Na letku koji se deli vozačima na naplatnoj stanici Bubanj potok u smeru ka Beogradu prikazano je preporučeno kretanje vozila koja su u tranzitu kroz Beograd, a kreću se autoputem iz smera Niša.

Šimanovci

Na letku koji se deli vozačima na naplatnoj stanici Šimanovci u smeru ka Beogradu prikazano je preporučeno kretanje vozila koja su u tranzitu kroz Beograd, a kreću se autoputem iz smera Šida.

Stara Pazova

Na letku koji se deli vozačima na naplatnoj stanici Stara Pazova u smeru ka Beogradu prikazano je preporučeno kretanje vozila koja su u tranzitu kroz Beograd, a kreću se autoputem iz smera Novog Sada.

Pročitajte o aktuelnoj izmeni režima saobraćaja kod Bubanj potoka.

Pročitajte o radovima na autoputiu Beograd - Niš kod petlje Tranšped.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.