KRALI DUŽ AUTOPUTA Sedmoro uhapšeno zbog serije krađa i razbojništava

Izvor: Blic, 22.Maj.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALI DUŽ AUTOPUTA Sedmoro uhapšeno zbog serije krađa i razbojništava

Policija je rasvetlila seriju krađa iz automobila stranih državljana i uhapsila sedam osoba, saopštio je danas MUP.

Zbog sumnje da su počinili više teških krađa i razbojništava, policija je odredila zadržavanje do 48 sati S. V. (40), M. V. (44), M. DJ. (25), K. S. (24), R. S. (46), S. J. (30) i G. S. (32).

Sumnja se da su oni duž auto-puta, od Batrovaca do Niša, kao i na Novosadskom putu, na parkinzima i benzinskim pumpama, u ranim jutarnjim satima, iz vozila krali torbe u kojima su bili novac, dokumenta i druge vrednosti.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačkali strance od Batrovaca do Niša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2016

Beogradska policija i Uprava saobraćajne policije rasvetlila je seriju krađa iz automobila stranih državljana i uhapsili sedam osoba, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije...Policija je zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe i razbojništva, odredila zadržavanje do 48 sati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Krali iz stranih automobila od Batrovaca do Niša

Izvor: B92, 22.Maj.2016

Beograd -- Sedam osoba uhapšeno je zbog sumnje da su duž auto-puta, od Batrovaca do Niša, na pumpama i parkinzima krali iz automobila stranih državljana...“Policija je zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe i razbojništva, odredila zadržavanje do 48 sati S. V. (1976),...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.