Izmene saobraćaja na starom mostu kod Beške

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2011, 03:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene saobraćaja na starom mostu kod Beške

NOVI SAD -

Zbog skidanja čeličnih skela na starom mostu preko Dunava kod Beške na autoputu E-75, saobraćaj će u smeru Novi Sad - Beograd biti povremeno potpuno obustavljan od 8. do 11. oktobra i to na sat i po u prepodnevnim satima i isto toliko popodne, najavili su "Putevi Srbije".

Saobraćaj će tih dana na starom mostu kod Dunava biti potpuno obustavljan od 9.00 do 10. 30 časova i od 13.00 do 14.30 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Saobraćaj na novom mostu preko Beške, smer Beograd - Novi Sad, će se obavljati neometano, navedeno je u saopštenju.

Iz "Puteva Srbije" apeluju na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i povedu računa o radnicima koji izvode radove.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom i uz asistenciju saobraćajne policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.