Izgradnja petlje Nova Pazova

Izvor: YU-Build.rs, 20.Jan.2016, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja petlje Nova Pazova

Javno preduzeće Putevi Srbije raspisalo je poziv za dostavljanje ponuda za projektovanje i izgradnju petlje Nova Pazova, u okviru projekta autoputa i obilaznice oko Beograda.



JP Putevi Srbije namerava da iskoristi deo sredstava iz zajma Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za troškove projekta na Lot-u 8, a na osnovu Zakona o javnim nabavkama za izbor najpovoljnijeg ponuđača primeniće se poseban postupak nabavke EBRD.
>> Pročitaj celu vest na sajtu YU-Build.rs <<
Građevinski radovi obuhvataju (ali nisu ograničeni na) radove na saobraćajnicama, odvodnjavanju, objektima (most u trupu autoputa i nadvožnjak), na saobraćajno-tehničkoj i servisnoj opremi puta, javnoj rasveti i uređenju putnog pojasa.

Radovi se obavljaju pod saobraćajem, a vreme za završetak radova je 240 kalendarskih dana.

Rok za dostavljanje ponuda je 9. mart 2016. godine u 10 časova, na adresu JP Putevi Srbije, Bulevar kralja Aleksandra 282, Beograd.

Izvor:N1


Nastavak na YU-Build.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.