Italija: Srpkinju spasavali helikopterom

Izvor: OkRadio.rs, 21.Nov.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Srpkinju spasavali helikopterom

Državljanka Srbije D.M (31) koja živi u Italiji u teškom je stanju nakon saobraćajnog udesa koji se u subotu dogodio na autoputu u blizini Venecije. Kako prenose italijanski mediji težak udes, u kome su učestvovala tri automobila, od kojih jedan sa srpskim tablicama, dogodio se u subotu, a saobraćaj je na tom delu autoputa potpuno prekinut. Najgore je prošla mlada državljanka Srbije koja ima prebivalište u Faenci, na severu Italije. Zbog težine njenih povreda na autoput je morao da sleti helikopter kojim je odvezena u bolnicu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

SRPKINJA TEŠKO POVREĐENA U ITALIJI: Helikopter morao hitno da je preveze u bolnicu

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2016

D.M (31) iz Srbije koja živi u Italiji, u teškom je stanju nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila za vikend na autoputu u blizini Venecije...Prema pisanju domaćih medija, u sudaru su učestvovala tri automobila, od kojih je jedan bio sa srpskim tablicama...Najgore u nesreći je prošla državljanka...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.