Habib pritvoren zbog teške saobraćajke

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Habib pritvoren zbog teške saobraćajke

Novosadska saobraćjna policija odredila je meru zadržavanja Habibu B. (32) iz Kolića kod Prištine zbog sumnje da je kriv za jučerašnju saobraćajnu nesreću na autoputu Subotica - Novi Sad u kojoj je povrede opasne po život zadobio Slađan S. (45) iz Požarevca.

Iz novosadske Policijske uprave saopšteno je da će Habib B. sutra uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji. Povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Slađan S. odmah je prebačen na novosadski Klinički centar, gde su se lekari tokom današnjeg dana borili za njegov život.

Do nesreće je došlo kada je Habib B, vozeći auto marke "BMV" naglo skrenuo u levu saobraćajnu traku, ne proverivši ima li nekog iza njega, posle čega mu se auto zaneo. U tom trenutku u zadnji deo njegovog "BMV-a" udario je "golf", koji je dolazio iz suprotnog smera, a za čijim je volanom bio Slađan S. sa svojim saputnikom Milošem M. koji e u toj saobraćajnoj nesreći zadobio lakše telesne povrede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.