HOROR U BEOGRADU: Žena skočila sa nadvožnjaka na autoput!

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BEOGRADU: Žena skočila sa nadvožnjaka na autoput!

Žena stara oko 50 godina pokušala je samoubistvo na Bežanijskoj kosi. Žena stara oko 50 godina pokušala je samoubistvo na Bežanijskoj kosi.Ona je sa nadvožnjaka u Ulici Partizanske avijacije, skočila na kolovoz autoputa.Srećom nije je pregazio nijedan automobil. Žena je, kada je Hitna pomoć stigla, davala znake zivota i prevozena je u bolnicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HOROR U BEOGRADU: Žena skočila sa nadvožnjaka na autoput, lekari se borili za njen život, ali je preminula

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2019

Žena stara oko 50 godina podlegla je povredama pošto je skočila sa nadvožnjaka na Bežanijskoj kosi. Žena stara oko 50 godina pokušala je samoubistvo na Bežanijskoj kosi.Ona je sa nadvožnjaka u Ulici Partizanske avijacije, skočila na kolovoz autoputa.Srećom nije je pregazio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.