HA, HA, HA! Platio je 12.000 evra za popravku LAMBORGINIJA - zapalio se tri sata kasnije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HA, HA, HA! Platio je 12.000 evra za popravku LAMBORGINIJA - zapalio se tri sata kasnije! (FOTO)

Nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali...

Nesvakidašnji događaj na autoputu u Velikoj Britaniji – prelepi zlatni Lamborgini se sam od sebe zapalio i ostavio u čudu svog vlasnika.

Nakon što je puna dva meseca čekao da završi servis njegovog skupocenog automobila, vlasnik se suočio sa po život opasnom nesrećom. 22-ogodišnji Lak Sira preuzeo je sa servisa svoj Lamborghini Gallardo LP560-4 i platio račun od čak 10.498 funti (oko 12.000 evra). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak, već tri sata kasnije. Lak Sira i njegova devojka, koja je bila na suvozačkom mestu, osetili su miris benzina. Miris je bio toliko intenzivan da su otvorili prozore, a potom su i stali kako bi skinuli krov. Tada je došlo do eksplozije u motornom prostoru i plamen je vrlo brzo zahvatio ceo auto.

Man's gold-plated Lamborghini explodes on M6 an hour after leaving garage.https://t.co/mSazmmtfgm pic.twitter.com/S2zLXUWdqI

— LADbible (@ladbible) 26. фебруар 2019.

Vlasnik Lamborginija je za predstavnike britanskih medija izjavio kako je uzrok nesreće sigurno nemar servisa iz Birmingema, pa je očekivano najavio tužbu.

- Skoro smo poginuli, da nisam stao, strah me da pomislim što bi se dogodilo. Bilo je strašno, a moja devojka je toliko preplašena da ne želi više da se vozi sa mnom u automobilu“, rekao je vlasnik Lamborginija i najavio kako će razmotriti sa advokatom sve opcije. S obzirom na to da je Lamborgini u potpunosti uništen, lako je pretpostaviti što će i koliko tražiti.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.