Gužve zbog smene turista, na prelazima zadržavanja do dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2021, 09:03

Gužve zbog smene turista, na prelazima zadržavanja do dva sata

Zbog smene turista ovog vikenda saobraćaj je dodatno pojačan na autoputevima ka Bugarskoj i Severnoj Makedoniji, ali sada i u suprotnom smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, pa su na graničnim prelazima zadržavanja do dva sata, a na naplatnim stanicama kod Subotice i Stare Pazove povremeno se prolazi usporeno, saopštio je AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7:15 časova, na Horgošu, na izlazu, putnička vozila čekaju oko dva sata, a na ulazu oko sat vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Na Kelebiji, na ulazu, zadržavanje je oko sat, kao i na Gradini na izlazu.

Na Preševu, na izlazu, zadržavanje je oko dva sata.

Na Batrovcima na ulazu čeka se oko sat, koliko i na Šidu.

Na Špiljanima, na izlazu se čeka oko 40 minuta.

Veliki broj vozila očekuje se i na autoputu Miloš Veliki zbog toga povremeno može biti usporenog prolaska i na naplatnoj rampi kod Preljine.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnoj stanici Preljina - zadržavanja su oko 30 minuta, a na Staroj Pazovi oko 15 minuta.

Vremenski uslovi su pravi letnji, a u najtoplijem delu dana ne preporučuje se vožnja ukoliko nije neophodna, ukazuje AMSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.