Gužve na putevima, evo gde se najviše čeka

Izvor: Mondo, 13.Avg.2016, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na putevima, evo gde se najviše čeka

Na putevima prema Crnoj Gori pojačan saobraćaj, kao i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, što je i uzrok dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na prelazu Batrovci sa Hrvatskom se na izlazu iz Srbije čeka oko 120 minuta, dok su na ulazu zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oko pola sata.

Na Horgošu sa Mađarskom se na izlazu čeka oko sat vremena, a na ulazu oko 30 minuta, navodi Auto-moto savez Srbije, i preporučuje prelaze Kelebiju ili Bački Breg, dok su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, otvoreni od sedam do 19 časova.

Na prelazu sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Povoljnije vremenske prilike donose dobru prohodnost puteva i nesmetano odvijanje saobraćaja, a vozače danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja za dane vikenda.

Trenutno su na naplatnoj rampi Bubanj Potok zadržavanja od 10 do 15 minuta, a na naplatnim stanicama "Stara Pazova", "Sirig", "Nais" i "Doljevac" oko 10 minuta.

Večeras od 21 do 5 časova, kod Bogoslovije, u smeru Pančevo - Beograd, saobraćaj će se odvijati usporeno zbog sanacije oštećenog kolovoza.

Do sutra u vremenu od 7 do 17 sati, na deonici od petlje "Novi Banovci" do petlje "Bubanj Potok", u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Za vreme radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.