Gužve kod Sajma, na Gazeli, Autokomandi...

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve kod Sajma, na Gazeli, Autokomandi...

Pojačan saobraćaj u gradu trenutno je iz pravca Banovog brda i Čukaričke padine pored Beogradskog sajma prema centru grada, kao i na mostu "Gazela" u oba smera, kažu za "Blic" u Žutom taksiju.

Takođe, gužve su i na autoputu, od Autokomande prema Novom Beogradu, a ka tom delu grada veliki broj vozila trenutno ide i Brankovim mostom.

Kako kažu u Žutom taksiju, vozila se usporenije kreću i na Slaviji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pravcu Nemanjine ulice, ali većeg zastoja nema.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 720 polazaka, izjavio je Tanjugu glavni otpravnik BAS-a Milutin Božić, dodajući da je planirano pet vanrednih polazaka u pravcu crnogorskog primorja.

Za Igalo će poći dva vanredna autobusa u 20 časova, a po jedan u 21.30 i u 22, dok će za Herceg Novi poći vanredni autobus u 20 sati, precizirao je Božić.

Dežurni dispečer preduzeća "Lasta" Aleksandar Vuković izjavio je da je planirano da 788 vozila ostvare 6.818 polazaka.

Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 708 i 709 od jutros saobraćaju do terminusa "Zemun polje", odnosno "Železnička stanica", izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Beograđane prevozi 1.316 vozila javnog gradskog prevoza od čega 129 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.090 autobusa, a saobraćaj se odvija bez drugih izmena i bez zastoja, rekao je Stanojković.

Povezane vesti: I dalje gužve na "Gazeli" i Brankovom mostu Gužve jedino na Gazeli Gužve na Gazeli i u Bulevaru Nikole Tesle I dalje gužve na prilazima "Gazeli" Gužva od skretanja za Bežanijsku Kosu do Tošinog Bunara

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.