Gradi se put S. Pazova - S. Banovci

Izvor: B92, 01.Apr.2013, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradi se put S. Pazova - S. Banovci

Beograd -- Ministarstvo saobraćaja Srbije saopštilo je da je dogovoren početak radova na 11 kilometara puta između Stare Pazove i Starih Banovaca.

Planirano je da se izgrade dve trake auto-puta pored industrijske zone i "Kuće fudbala", sa ukupno tri kružna toka, koji će povezati Staru Pazovu i Stare Banovce sa auto-putom na Koridoru 10.

O tome su se dogovorili ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić i predsednika opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da će 460 miliona dinara, koliko je potrebno da bi se završila kompletna trasa, biti obezbeđivano uporedo s planom izgradnje predviđene u četiri faze. U završetak tog projekta biće uključeni Putevi Srbije.

Ministarstvo je navelo da bi radovi na putu Stara Pazova – Stari Banovci, za koji je završena projektna dokumentacija, mogli da budu završeni do kraja ove godine, ako novac bude pristizao predviđenom dinamikom.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ceo svet bi da gradi BG obilaznicu

Izvor: B92, 01.Apr.2013

Beograd -- Ministarstvo saobraćaja i preduzeće Koridori Srbije vode intenzivne pregovore s brojnim zainteresovanim kompanija za završetak obilaznice oko Beograda...U Koridorima Srbije je agenciji Tanjug rečeno da se očekuje da uskoro bude izabran izvođač radova. Razgovori se vode s kompanijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.