Izvor: Danas, 02.Jul.2023, 09:51

Goran Vesić: Šteta od blokade autoputa je veća od četiri miliona evra, za te pare mogu da se izgrade dva vrtića

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić ocenio je da je blokada autoputa tokom protesta "Srbija protiv nasilja" napravila štetu budžetu Srbije od više od četiri miliona evra, preneo je danas list Kurir.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MINISTAR GORAN VESIĆ: Direktna šteta od blokada auto-puta je više od četiri miliona evra!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2023

Za te pare mogu da se izgrade dva vrtića. A šteta koju imaju prevoznici, koji moraju da zaobilaze puteve, koriste više goriva, opterećuju lokalne puteve, stranci koji se boje da voze kroz Srbiju da ne bi stajali satima u nekim kolonama, teško može da se izračuna, a meri se desetinama miliona evra

Nastavak na Kurir...

Vesić: Šteta od blokade auto-puta je veća od četiri miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Goran Vesić ocijenio je da je blokada auto-puta tokom protesta "Srbija protiv nasilja" napravila štetu budžetu Srbije od više od četiri miliona evra, prenio je danas list "Kurir".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.