Gole i vrele: Pogledajte 9 nejseksepilnijih reklama za parfeme!

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gole i vrele: Pogledajte 9 nejseksepilnijih reklama za parfeme!

Navikli smo na gole grudi manekenki i modela, ali kada se na ogromnom bilbordu uz autoput nađe potpuno gola Dženifer Lopez ili Šarliz Teron u sugestivnoj pozi, to je nešto sasvim drugačije.

Čak i relativno čedne zvezde poklekle su pred ponudama luksuznih parfemskih kuća i pozajmile svoj lik mirisu koji će obeležiti generacije žena širom sveta.

Bivši model i autorica Sofie Dal >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je 2000. snimila seksi reklamu za YSL parfem Opium kojoj je u Velikoj Britaniji bilo zabranjeno postavljanje na džambo bilborde, vidimo i zašto!


Kapetan Amerika Kris Evans i predivna Evan Rejčel Vud su ove seksi fotografije snimili 2010. za Gučijev miris Guilty. Ako je suditi po količini prodatih primeraka ovog mirisa, mnogi žele da budu jednako krivi za iste stvari.

2012. su lansirane fotografije Lejdi Gage za njen parfem pod nazivom Fame.

Dotada pristojna Kira Najtli skinula je majicu za Šanelov Mademoiselle 2009. godine.

Eva Mendes slikala se potpuno gola 2008. za Calvin Klajnov Secret Obsession, a pripadajuća je video reklama zbog eksplicitnog sadržaja čak zabranjena za javno prikazivanje na američkom tržištu.

2013. je obeležila Rijanina reklama za autorski parfem Rouge. Iako provokativna, mnogi bi se ipak priklonili stavu da je ovo jedno od njenih skromnijih izdanja.

Šarliz Teron je zvezda reklame za parfem J’adore L’eau kultnog Diora.

Madona se u 53. godini u svom stilu ponosno isprsila kako bi što bolje predstavila svoj parfem Truth or Dare. Sudeći po slici, kraljica popa je birala izazov, a ne istinu.


Jenifer Lopez je parfem Glowing s sopstvenim potpisom reklamirala u vrlo seksi izdanju bez ijednog komada odeće. Latino diva je miris opisala kao sapunast i čist, a da li ga je verno prikezala u reklami, procenite sami.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.