GUŽVE PREMA SAJMU I NA GAZELI

Izvor: Kurir, 04.Avg.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE PREMA SAJMU I NA "GAZELI"

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu se trenutno odvija bez gužvi, a nešto više vozila ima jedino na "Gazeli" i autoputu koji vodi preko tog mosta, dok je pojačan intenzitet iz pravca Čukaričke padine pored Beogradskog sajma ka Mostarskoj petlji.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 690 polazaka, a predvdiđeni su vanredni polasci u 20 i u 21 čas za Igalo, u 20.20 za Zadar, u 21.30 za Ohrid i u 22.45 za Kotor, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Zoran Krstevski.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Lasta" je planirala da 582 vozila u linijskom saobraćaju obave 6.136 polazaka, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

Predviđena su dva vanredna polaska u 20 sati za Herceg Novi i u 21 čas, takođe, dva polaska za Herceg Novi, rekao je Milenković.

Dva vanredna polaska predviđena su i u 20. 30 časova za Split, a takođe, dva vanredna polaska i u 22.45 za Kotor, dodao je Milenković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.