Ekvador: Autobus sleteo sa puta i zapalio se, 14 poginulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekvador: Autobus sleteo sa puta i zapalio se, 14 poginulih

Najmanje 14 osoba je stradalo, a 26 je povređeno kada je autobus sleteo s autoputa u centralnom Ekvadoru, prevrnuo se i zapalio, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Nesreća se dogodila u petak, oko 22 časa po lokalnom vremenu, na autoputu koji spaja Kito sa gradom La Mana, rekao je policijski pukovnik Kristijan Bareiro u snimku koji je objavila hitna služba Ekvadora.

Preživeli su prebačeni u bolnice, a zvaničnici navode da rade na identifikaciji poginulih, prenosi AFP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U EKVADORU Autobus sleteo sa puta i zapalio se, 14 poginulih

Izvor: Blic, 15.Jul.2017

Najmanje 14 osoba je stradalo, a 26 je povređeno kada je autobus sleteo s autoputa u centralnom Ekvadoru, prevrnuo se i zapalio, saopštili su danas lokalni zvaničnici...Catorce muertos y 26 heridos deja accidente de un bus en Ecuador. https://t.co/Locs8lhvT6 pic.twitter.com/GJhfAOuGjT..Nesreća se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.