EKSPLODIRAO MAGISTRALNI GASOVOD! Plamen izbija na sve strane, jezive scene sa lica mesta (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:42

EKSPLODIRAO MAGISTRALNI GASOVOD! Plamen izbija na sve strane, jezive scene sa lica mesta (FOTO/VIDEO)

Drama u Iranu.

Velika eksplozija izbila je na gasovodu u centralnom Iranu, javila je novinska agencija Mehr, pozivajući se na lokalne zvaničnike. Timovi za procenu su poslati da ispitaju štetu na postrojenju.

Eksplozija je odjeknula u ranim satima u blizini grada Borujen, nekih 64 kilometra južno od glavnog grada provincije Šahr-e Kord, navodi Mehr.

- Strašan zvuk, a potom i požar izazvala je eksplozija magistralnog gasovoda u zemlji (linija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 65) između prevoja Halvai i autoputa Beldaji, a na sreću, do ovog trenutka niko nije povređen. Dakle, nije bilo žrtava - rekao je Ismail Jazdani, komandant vatrogasne i bezbednosne službe Borujena.

⚡BREAKING:

🇮🇷 Huge explosion of a gas pipeline between the cities of Shahrekord and Borujen in Iran

The explosion and its aftermath are so large that they could be seen from a distance as far away as 60km.

@Middle_East_Spectator pic.twitter.com/MlhpXmVnfG

— Megatron (@Megatron_ron) February 13, 2024

(Srbija Danas/M.B.)
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.