Dve osobe poginule na autoputu kod Paraćina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule na autoputu kod Paraćina

JAGODINA - Dve osobe su poginule a dve povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 10 sati dogodila na deonici autoputa Beograd - Niš, kod Paraćina, izjavio je Tanjugu načelnik Saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini Vladan Nikolić.

Do nesreće je došlo, sudeći prema zatečenim tragovima na licu mesta, kada je teretni kamion vranjskih registarskih oznaka naleteo na putnički automobil niške registracije koji je bio zaustavljen na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaustavnoj traci autoputa ka Nišu, kazao je Nikolić.

"Dva lica iz putničkog vozila su poginula, a dva iz kamiona povređena", rekao je Nikolić i dodao da policija nezvanično ima imena poginulih i povređenih, ali da su u toku provere njihovog identiteta.

Prema Nikolićevim rečima, nije bilo prekida saobraćaja ali se saobraćaj odvijao otežano.

Istragu vodi istražni sudija iz Paraćina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje poginulo na autoputu kod Paraćina

Izvor: Mondo, 30.Dec.2008

Dve osobe su poginule a dve povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 10 sati dogodila na deonici autoputa Beograd-Niš, kod Paraćina.

Nastavak na Mondo...

Dvoje poginulo na autoputu kod Paraćina

Izvor: RTS, 30.Dec.2008

Dve osobe su poginule, a dve su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros između Paraćina i Pojata. Nesreću je izazvao vozač šlepera koji je udario u parkirani automobil na zaustavnoj traci. ..Dve osobe su poginule a dve povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.