Izvor: CrnaHronika.rs, 25.Avg.2012, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule, dve teško povređene u udesu kod Bačke Topole

Dve osobe su poginule, dve teže, a dve lakše povređene kada se danas, oko 14.40 časova, dogodila teška saobraćajna nesreća na autoputu između Novog Sada i Graničnog prelaza Horgoš, saopštila je Policijska uprava Subotica.U pravcu od Novog Sada ka Horgošu, saobraćaj je zatvoren i vozila se preusmeravaju na put M22, Bačka Topola-Subotica, dok je iz pravca Horgoša ka Novom Sadu prohodan, navodi se u saopštenju.Kako se navodi u saopštenju, uviđaj je u toku, na mesto događaja izašli su istražni sudija Osnovnog suda u Subotici, tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici Policijske uprave u Subotici.
Prema informacijama objavljenim u lokalnim medijima, nesreća se dogodila kod petlje Bačka Topola, kada je autobus, poljskih registracija, naleteo na policijsko vozilo.
Izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.