Državljanin BiH vozio 208 km/h na autoputu u Hrvatskoj

Izvor: N1 televizija, 09.Nov.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin BiH vozio 208 km/h na autoputu u Hrvatskoj

Policija hrvatskog grada Kutine kontrolisala je brzinu vožnje na autoputu Beograd-Zagreb i za samo četiri sata otkrila 52 prekoračenja brzine.

"Rekorder" je bio jedan državljanin Bosne i Hercegovine, koji je vozio "audi" brzinom od 208 kilometara na sat.

On je u sredu, tokom akcije policije, uhvaćen da vozi 80 kilometara na čas većom brzinom od dozvoljene, zbog čega mu je policija izrekla novčanu kaznu od 3.000 kuna (oko 400 evra), i jednomesečnu zabranu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vožnje u Hrvatskoj, prenosi Hina.

Tokom te akcije policija je laserskim uređajem utvrdila da je četrdeset vozača prekoračilo brzinu za 10 do 30 kilometara na čas, dok je jedanaest vozilo od 30 do 50 kilometara na čas brže nego što je dozvoljeno.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.