Drobnjak o nesreći na neotvorenom putu Ub - Lajkovac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak o nesreći na neotvorenom putu Ub - Lajkovac

V.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak je izjavio danas da su Putevi Srbije dali nalog da se skinu svi saobraćajni znaci na autoputu Ub - Lajkovac, koja nije otvorena za saobraćaj.

Drobnjak je rekao da će nadležni organi utvrditi odgovornost povodom nesreće 12. novembra, kada je automobil ušao na tu deonicu i udario u betonsku barijeru na kraju puta.

"To je baš velika tragedija, saosećamo sa porodicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Čedomira Jovanovića. Jedna barijera - nju džerzi ograda je bila sklonjena na zaustavnoj traci, a pored nje su bile još četiri takve ograde i on je ušao u tu zaustavnu traku", rekao je Drobnjak odgovarajući na pitanja novinara.

On je istakao da ne može da daje izjave o tom slučaju kako se bi mešao u rad nadležnih organa, koji će utvrditi sve okolnosti te nesreće.

Drobnjak je potvrdio da su Putevi Srbije obezbeđivali put, ali da ne mogu da sada preko medija utiču na rad nadležnih organa, tužilaštva i MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.