Izvor: Radio 021, 22.Jul.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak: Radovi na autoputu kod Batrovaca do oktobra

Direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak izjavio je da će radovi kod Batrovaca, na autoputu Beograd-Zagreb, biti završeni do kraja sezone, odnosno do oktobra.

"Radovi su ispred granice Hrvatske, kod mesta Batrovci, kao i kod Paraćina i Ćuprije, gde radimo jedan most. Kod Ćuprije je manji zastoj, ali brzo prolazi, građani ne bi trebalo da čekaju duže od 15 do 20 minuta. Problem je zbog povećanog broja turista koji ove godine prolaze kroz našu zemlju", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Drobnjak za "Kurir".

Drobnjak dodaje da će radovi kod Ćuprije i Paraćina, na autoputu prema Nišu, biti završeni za petnaestak dana.

Autor: Fonet, Kurir

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.