Dobri uslovi na putevima u Srbiji, nema zadržavanja na granici

Izvor: Blic, 16.Mar.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri uslovi na putevima u Srbiji, nema zadržavanja na granici

Saobraćaj se na autoputevima i glavnim putnim pravcima odvija bez zastoja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

U planinskim predelima je zbog nižih temepartura i mestimično mokrih kolovoza moguća pojava poledice, a na prilazima Kopaoniku i Crnom vrhu smanjena je vidljivost zbog magle.

Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put IIA >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reda Čačak-Zeoke-Guča, a alternativni put je Čačak-Grab-Rogača-Guča.

Zbog ulegnuća kolovoza zatvoren je i put IIA reda Brzeće-Kuršumlija, kod mesta Blaževo, a zbog velikih snežnih nanosa u prekidu je saobraćaj na državnom putu II A, na deonici Odvraćenica-Preko Brdo.

Prema informacijama Uprave granične Policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.