Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 06.Jul.2010, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deonica Kružnog puta otvorena za saobraćaj

BEOGRAD - Deonica Kružnog puta, od petlje Bubanj potok do ukrštanja sa Ibarskim putem, juče od 15 časova ponovo je otvorena za saobraćaj, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Saobraćaj se odvija starom trasom Kružnog puta kroz tunel "Stara Straževica", navode "Putevi Srbije" i podsećaju da se na autoputu nastavljaju radovi na desnoj strani kolovoza u dužini 900 metara, od Ulice Tošin bunar do mosta Gazela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom opremom i signalizacijom, a izvodiće se uz asistenciju saobraćajne policije.

Preduzeće "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima na putu i vode računa o bezbednosti radnika.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.