Delta gradnji još jednu robnu kuću

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta gradnji još jednu robnu kuću

BEOGRAD, 16. maja 2012. (Beta) - Kompanija Delta ril estejt, članica Delta holdinga, najavila je u sredu da će na proleće 2013. godine na beogradskoj Autokomandi početi gradnju do sada najveće robne kuće u Srbiji "Delta planet" u čiju izgradnju će biti uloženo 200 miliona evra.

BEOGRAD, 16. maja 2012. (Beta) - Kompanija Delta ril estejt, članica Delta holdinga, najavila je u sredu da će na proleće 2013. godine na beogradskoj Autokomandi početi gradnju do sada najveće robne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kuće u Srbiji "Delta planet" u čiju izgradnju će biti uloženo 200 miliona evra.Šoping-mol će biti pored autoputa u pravcu Niša i imaće površinu oko 200.000 kvadratnih metara, odnosni biće tri puta veći od tržnog centra "Delta siti" a oko šest puta od beogradske "Arene", rečeno je na konferenciji za novinare.Direktor Delta ril estejt grupe Vojislav Glavinić kazao je da je to druga po veličini investicija u oblasti nekretnina u Srbiji od 2000. godine, a planirano je da bude završena za 18 meseci, na jesen 2014.Kako je istakao, u izgradnji tog objekta, koji će imati status "zelene zgrade", biće angazovano oko 6.000 radnika iz domaćih firmi, a po njegovom završetku biće omogućeno i otvaranje više od 5.000 radnih mesta.Prodavnice, uslužne radnje, restorani i kafei prostiraće se na dva nivoa, dok je ispod njih predvidjen hipermarket koji će biti najveći u Srbiji. U sklopu šoping-mola biće i bioskopi i centri za rekreaciju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.