Deda bio izgubljen tri dana na autoputu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2010, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda bio izgubljen tri dana na autoputu

Mohamed Belazrak, 72-godišnjak iz engleskog okruga Viltšir, proveo je tri dana vozeći automobil u pokušaju da stigne kući sa londonskog aerodroma Getvik, pošto se izgubio na putu usled velikog snega.

Porodica marokanskog porekla prijavila je dedin nestanak, pošto se nije vratio u Troubridž nakon što je odvezao suprugu na aerodrom, prenosi Bi-Bi-Si. Policija je na kraju pronašla ovog 72-godišnjaka kada je saobraćajna kamera uočila njegov automobil u Oksfordu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Utvrđeno je da je vozio od 23. do 25. decembra po raznim gradovima jugoistočne Engleske i autoputem M4 u pokušaju da pronađe put do kuće. Mohamed Belazrak je prošao bez povreda, a novinarima je saopštio da mu u automobilu nije radila satelitska navigacija. Članovi porodice pokupili su ga u policijskoj stanici i bezbedno ga vratili kući.

Policijski portparol je izjavio da je ovo bila "lepa priča sa srećnim krajem".
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.