DRAMATIČNA SAOBRAĆAJKA KOD NIŠA: Kamion hladnjača se prevrnuo na autoputu, škoda udarila u njega (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 14:52

DRAMATIČNA SAOBRAĆAJKA KOD NIŠA: Kamion hladnjača se prevrnuo na autoputu, "škoda" udarila u njega (VIDEO)

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko podneva na autoputu kod Niša, nedaleko od petlje "sever".

Oko podneva, na autoputu kod Niša, nedaleko od petlje "sever", desila se ozbiljna saobraćajna nesreća. Nesreća se odigrala u traci koja vodi ka Beogradu, kada se kamion hladnjača prevrnuo iz za sada nepoznatog razloga.

Nakon prevrtanja, kamion se nije zaustavio, već je nastavio kliziti po putu, a onda je došlo do sudara sa vozilom marke "škoda" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se kretala istim pravcem.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Hitna pomoć i policija brzo su reagovali i stigli na mesto nesreće. Trenutno još nemamo informacija o povređenima, ali pretpostavlja se da su moguće povrede zbog težine sudara.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Skoda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.