DAN ZA SUDARE Kombi se prevrnuo nasred autoputa

Izvor: Blic, 14.Jun.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN ZA SUDARE Kombi se prevrnuo nasred autoputa

Jedan kombi prevrnuo se danas oko 16 sati na autoputu u pravcu ka gradu i blokirao saobraćaj na toj deonici. Kako javljaju očevici, vozila se naizmenice kreću jedinom slobodnom trakom.

Ovo je treća sabraćajna nesreća koja se za samo nekoliko sati odigrala na Novom Beogradu. Najpre je na mostu Gazela u pravcu ka Novom Beogradu došlo do lančanog sudara u kome je učestvovalo sedam vozila, a onda se sličan scenario ponovio u blizini Sava centra.

- Još jedan lančani sudar, u kome je učestvovalo četiri automobila, odigrao se malo pre 17 sati kod Sava centra. Povređenih, srećom, nije bilo - rekli su nam iz MUP-a.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.