Cvetković: Pregovori sa koncesionarom nisu okončani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Pregovori sa koncesionarom nisu okončani

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da pregovori sa koncesionarom za izgradnju autoputa Horgoš - Požega još nisu okončani i da Vlada nije raspravljala o predlogu sporazumnog raskida koncesionog ugovora.

"Optimista sam da će biti postignut dogovor koje će biti u obostranom interesu i razgovori idu u tom pravcu", rekao je Cvetković posle sednice Socijalno-ekonomskog saveta. On je dodao da uvek kad učestvuje u pregovorima očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozitivan ishod.

Konsecioni ugovor, koji je potpisan krajem marta prošle godine, prema rečima Cvetkovića, još je na snazi i koncesionar ima mogućnost da ispuni svoje obaveze.

"Druga mogućnost, ako koncesionar ne ispuni ugovorene obaveze, jeste da autoput gradi Srbija, raspisivanjem tendera", rekao je Cvetković.

Na pitanje kakav je stav Vlade Srbije o sukobima u Gruziji, premijer je istakao da se Vlada ponaša u skladu sa svojim interesima i da je ukazivala da će jednostrano proglašenje Kosova imati negativan efekat na druge regione.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.