Čuvaru otkinuli uvo

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvaru otkinuli uvo

Radnik obezbeđenja preduzeća Elektroelementi D.A. (51) pretučen je jutros oko 5.30 na svom radnom mestu i u teškom stanju prebačen je u Urgentni centar. Čuvara firme pretukla su trojica nepoznatih razbojnika, kod čuvarske kućice u krugu preduzeća u naselju Galenika u Zemunu u blizini autoputa.

Radniku su nanete teške povrede, "otkinuto mu je uvo" i on je prebačen u Urgentni centar u stanju kome, kazali su u Hitnoj pomoći.

Agenciji Beta rečeno je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << službi za informisanje Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije da su napadači čuvara najpre isprskali sprejom po licu, a zatim ga tukli i vezali selotejp trakom.

Razbojnici su od čuvara uzeli ključeve firme i mobilni telefon, a zatim opljačkali prostorije preduzeća i odvezli službeni kombi u kome se nalazila računarska oprema.

Policija još utvrđuje šta je sve ukradeno, a u toku je potraga za napadačima, kazali su u MUP-u.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.