Četvoro poginulih u udesu kod Niša

Izvor: RTS, 28.Maj.2010, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro poginulih u udesu kod Niša

Četiri osobe poginule, kada je zbog neprilagođene brzine, automobil "pasat" kod Niša sleteo sa puta i udario u saobraćajni znak.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 10 minuta posle ponoći na autoputu kod Niša, poginule su četiri osobe.

Do nesreće je došlo kod skretanja Niš-jug. "Pasat" beogradskih registarskih tablica, zbog neprilagođene brzine, sleteo je sa puta i udario u saobraćajni znak.

Automobil je sletelo sa puta i udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saobraćajni znak, saopštila je niška policija.

Poginuli su vozač "pasata" Vladimir S. (43) i putnici Darinka S. (78) i Leposava Š. (70) i Teodora S. (7), svi iz Beograda.

Uviđaj su na licu mesta obavili istražni sudija Osnovnog suda u Nišu i službenici Policijske uprave u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodora nije dočekala polazak u prvi razred

Izvor: Blic, 28.Maj.2010

Niš,Beograd - Beograđani Vladimir Strezovski (43), njegova sedmogodišnja ćerka Teodora, majka Darinka (78) i tetka Leposava Šuković (70) poginuli su juče pri povratku sa mora ,deset minuta iza ponoći u saobraćajnoj nesreći kod Niša. Mala Teodora , koja je jedina na mestu nesreće davala znake...

Nastavak na Blic...

U teškoj nesreći poginule četiri osobe

Izvor: Politika, 28.Maj.2010

„Pasat”, kojim je upravljao Vladimir Strezovski, u punoj brzini udario u metalnu ogradu i stub pored autoputa – poginuli vozač, njegova kćer i majka i saputnica u vozilu ..Niš – U noći između četvrtka i petka, desetak minuta posle ponoći, na autoputu makedonsko-srpska granica – Niš...

Nastavak na Politika...

HOROR NA AUTOPUTU KOD NIŠA - ČETVORO MRTVIH

Izvor: Kurir, 29.Maj.2010, 08:07

NIŠ - Četiri života za tren su se ugasila juče rano ujutro, desetak minuta iza ponoći, u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Niša! Na mestu su poginuli vozač “pasata” Vladimir Strezovski (43), njegova ćerka Teodora Strezovski (7), majka Darinka Strezovski (78) i Leposava Šuković...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.