Izvor: B92, 28.Maj.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro poginulih na putu kod Niša

Niš -- Četiri osobe poginule su noćas na autoputu kod Niša u putničkom vozilu "pasat", medju kojima i jedno semogodišnje dete, saopštila je danas niška policija.

Nesreća se dogodila kod skretanja "Niš-jug" kada je vozilo, zbog neprilagodjene brzine sletelo sa kolovoza i udarilo u stub, rekli su u policiji.

Poginli su Teodora S. (7), vozač "pasata" Vladimir S. (43), Darinka S. (78) i Leposava Š. (70), svi iz Beograda.

Nesreća se dogodila destak minuta iza ponoći, a uvidjaj na licu mesta obavili su istražni sudija Osnovnog suda u Nišu i policijski službenici Policijske uprave u Nišu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri osobe poginule na autoputu kod Niša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2010

NIŠ -..Četiri osobe poginule su noćas na autoputu kod Niša u putničkom vozilu "pasat", među kojima i jedno semogodišnje dete, saopštila je danas niška policija...Nesreća se dogodila kod skretanja "Niš-jug" kada je vozilo, zbog neprilagođene brzine sletelo sa kolovoza i udarilo u stub, rekli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ČETVORO POGINULO NA AUTOPUTU KOD NIŠA

Izvor: Kurir, 28.Maj.2010

NIŠ - Četiri osobe poginule su noćas na autoputu kod Niša u putničkom vozilu "pasat", među kojima i jedno semogodišnje dete...NIŠ  - Četiri osobe poginule su noćas na autoputu kod Niša u putničkom vozilu "pasat", među kojima i jedno semogodišnje dete...Nesreća se dogodila kod skretanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.