Britanski vojni avion pao na autoput

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski vojni avion pao na autoput

Na aeromitingu koji je u subotu održan na aerodroma Šorhem, u blizini Brajtona na jugu Britanije, u ranim popodnevnim časovima srušio se vojni avion, koji je pri padu zakačio nekoliko automobila, a samo je nekoliko ljudi povređeno.

Avion je pri padu, prethodno izvodeći luping, pogodio nekoliko automobila na autoputu A27 koji vodi na sever od aerodroma. U incidentu je bilo nekoliko povređenih, a pilot je izvučen iz zapaljene olupine.

Radi se o vojnom avionu Hoker Hanter, mlaznom lovcu jednosedu - tipu aviona koji se proizvodi u Britaniji još od pedesetih godina prošlog veka.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vojni avion pri padu zakačio automobile, nekoliko povrijeđenih (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2015

LONDON - Na aeromitingu koji je danas održan na aerodroma Šorhem, u blizini Brajtona, na jugu Britanije, u ranim popodnevnim časovima srušio se vojni avion, koji je pri padu zakačio nekoliko automobila...Do sada je potvrđena smrt sedam osoba...Avion je pri padu, prethodno izvodeći luping, pogodio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.