Bračni par iz Nemačke ostavio sina na parkingu u Hrvatskoj i nastavio putovanje

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 14:15

Bračni par iz Nemačke ostavio sina na parkingu u Hrvatskoj i nastavio putovanje

Zagreb -- Bračni par iz Nemačke slučajno je ostavio svoga sina tinejdžera na parkingu pored autoputa kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj i nastavio putovanje.

Tinejdžer je zaboravio svoj mobilni telefon u automobilu u kojem su bili njegovi roditelji i brat, a njihove brojeve nije znao napamet, prenosi portal Dnevnik.hr.

Brodsko-posavska policijska uprava potvrdila je da je u subotu u 08.50 sati dobila dojavu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tinejdžeru iz Nemačke (17) koga su roditelji slučajno zaboravili na parkingu autoputa A3 kod Slavonskog Broda i nastavili putovanje bez njega.

Automobilom nemačkih registarski tablica je upravljao 51-godišnji otac, dok se u vozilu nalazili stariji brat i majka koji su spavali.

Otac (51) je izašao iz vozila na parkingu i potom se vratio u automobil, ali nije primetio da je izašao i njegov mlađi sin.

"Policijski službenici su o ovom slučaju odmah obavestili druge policijske uprave kako bi se što pre locirala porodica ostavljenog tinejdžera. Policajci su mu pomogli i prevezli ga u stanicu gde su putem društvenih mreža stupili u kontakt sa njegovom porodicom", saopšteno je iz policije.

Nakon uspešne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da mlađi sin nije u automobilu, porodica se vratila po tinejdžera oko 10.50.sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.