Bivši odbornik SDS-a dobija posao u „Autoputevima RS“

Izvor: Capital.ba, 15.Dec.2023, 13:34

Bivši odbornik SDS-a dobija posao u „Autoputevima RS“

BANJALUKA – Samostalni odbornik u Skupštini Grada Banjaluka koji je mandat osvojio na listi SDS-a Aleksandar Petković od nove godine će početi da radi u javnom preduzeću „Autoputevi RS“, saznaje CAPITAL. FOTO: Capital Petković je polovinom februara ove godine napustio SDS i nastavio da djeluje kao samostalni odbornik u gradskoj skupštini, a 15. novembra ove godine pristupio je DNS-u Nenada Nešića. Prema tvrdnjama našeg izvora, posao u „Autoputevima RS“, na čijem čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je funkcioner SNSD-a Nedeljko Ćorić, Petković je dobio zahvaljujući posredovanju šefa banjalučkog SNSD-a Vlade Đajića. „Đajić želi da obezbijedi Petkovićev glas u Skupštini Grada i da ga veže za skupštinsku većinu okupljenu oko SNSD-a. Da li je u tome uspio vidjeće se već prilikom prvog glasanja u gradskom parlamentu“, kaže naš izvor. Aleksandar Petković nije ni potvrdio, ni negirao ovu informaciju. Na pitanje da li je tačno da od 1. januara počinje raditi u „Autoputevima RS“ Petković je kazao da on to ne zna. „Ako budem znao za to, ja ću vam reći. Kako da ja sada vama kažem da će se nešto desiti, a to se ne desi.  Ne želim prije nego što se bilo šta desi da o tome pričam, nebitno je šta je u pitanju“, kazao je Petković za CAPITAL. Objasnio je da se on bavi poslovima koji su vezani za elektrostruku, ali nije ulazio u detalje. „Čovjek se bori da sebi nađe poslove i postoji mogućnost da radim svugdje i privatno i ovako i onako“, naveo je on. Na pitanje da li postoji mogućnost saradnje sa ovim javnim preduzećem Petković je rekao da „postoji mogućnost svakakve saradnje ne samo sa „Autoputevima RS“  već i za druge stvari“. „Da li će se ta mogućnost ostvariti to ne znam. Kako vam ja mogu unaprijed reći nešto što ne znam“, kazao je Petković i dodao da su jedna stvar planovi ili dogovori, a druga ono što se stvarno i dogodi. „Ne želim da unaprijed pričam o stvarima koje nisu definisane. U ovom trenutku vam ne mogu ništa reći“, zaključio je on. CAPITAL: D. M. – V. P. Чланак Bivši odbornik SDS-a dobija posao u „Autoputevima RS“ се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Stanivuković „Prointeru“ besplatno ustupio salu za proslavu Nove godine

Izvor: Capital.ba, 15.Dec.2023

BANJALUKA – „Infinity International Group“, u čijem je sastavu i kompanija „Prointer“, besplatno je od Grada Banjaluka dobila salu dvorane „Centar“ za proslavu poslovne Nove godine, saznaje CAPITAL Dobro upućeni sagovornici CAPITAL-a pojašnjavaju da je „Infinity“ na osnovu odluke...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.