Beška: Usporeno zbog radova

Izvor: B92, 17.Avg.2010, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beška: Usporeno zbog radova

Saobraćaj na deonici autoputa od Novog Sada do Beograda biće potpuno obustavljan od 16. avgusta do 21. avgusta, u terminima od 9 do 10 i od 12 do 13 časova, zbog radova na mostu kod Beške, najavljeno je iz "Puteva Srbije".



Svim učesnicima u saobraćaju preporučuje se korišćenje alternativnih pravaca: petlji "Novi Sad" i "Kovin" ka Beogradu, petlje "Beška" ka Novom Sadu i magistralnog puta od Beograda do Novog Sada.

Radovi će biti izvođeni uz podršku patrola saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Fotografija: Tanjug

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Presretačima niko nije pobegao, niti će!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2010

BEOGRAD -..Policija je uvela kontrolu saobraćaja automobilima presretačima i u velikim gradovima - Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, jer se takav vid kontrole pokazao kao veoma uspešan, izjavio je danas Dragan Antić iz Uprave saobraćajne policije..."Kada presretači kontrolišu saobraćaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.