Belgija: sudar 100 automobila

Izvor: Vostok.rs, 04.Dec.2013, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija: sudar 100 automobila

04.12.2013. -

Više od 100 automobila se sudarila na autoputu u Belgiji, posle čega se napravila saobraćajna gužva i kolona duža od 3 km. Jedan čovek je poginuo, a više od 50 je prevezeno u bolnice sa različitim povredama.

Masovna saobraćajna nesreća kod grada Zonebeke se dogodila zbog loših vremenskih uslova: tamo je bila gusta magla. Vozači su suviše kasno primećivali da je pred njima sudar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
Posao lekara je bio otežan, jer automobili hitne pomoći, zbog gužve koja se formirala, nisu mogli da stignu do povređenih, a helikopteri zbog magle nisu mogli da polete.

Spasioci, koji su stigli na lice mesta, su povređenim delili ćebad i toplu garderobu, jer je u Belgiji temperatura oko nule.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.