BG: Prethodne noći 6 saobraćajnih udesa, 11 osoba povređeno

Izvor: Prva.rs, 24.Okt.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Prethodne noći 6 saobraćajnih udesa, 11 osoba povređeno

Šest osoba je povređeno u udesu, koji se dogodio oko 21.40 časova na novosadskom autoputu, rekla je Macura.

Ženska osoba stara oko 40 godina i dečak uzrasta šest godina zadobili su oboje povrede grudnog koša i istezanje vrata, a prevezeni su u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 63 godine zadobila je povrede kuka i potkolenice,
muškarac star 66 godina povredu potkolenice, a žena stara 50 godina povrede oba kolena i obe >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << šake, navela je Macura.

Sve troje je prevezeno na odeljenje za ortopediju KBC Bežanijska Kosa, objasnila je portparol Hitne pomoći.

Tom prilikom mladić star 22 godine zadobio je povredu grudnog koša i istezanje vrata, ali je posle ukazane pomoći odbio transport u bolnicu, kazala je Macura.

Muškarac star oko 69 godina je kao pešak u udesu oko 22.30 časova u Cvijićevoj ulici zadobio višestruke razderotine na poglavini i povrede kuka i skočnog zgloba, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Žena stara oko 83 godine je kao pešak u udesu oko 20.20 časova na uglu ulica Kosovske i Takovske zadobila razderotinu potiljačnog dela glave, istezanje vrata, povrede kolena i natkolenice, a prevezena je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Muškarac star 32 godine je u udesu oko 00.20 časova u Užičkoj 38 zadobio otok i modricu temenog dela glave i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara 25 godina je kao pešak u udesu nešto posle 20 časova u Ulici Patrijarha Joanikija zadobila povredu kuka, a prevezena je u Institut za ortopediju na Banjici, navela je Macura.

Mladić star oko 20 godina je u udesu oko 19.10 časova na obilaznici u delu od Dobanovaca ka Ostružnici zadobio povredu glave i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 113 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, precizirala je Macura.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.