BBB išli u Split, Torcida u Zagreb - sukob usput!

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBB išli u Split, Torcida u Zagreb - sukob usput!

Hrvatski huligani tukli se na autoputu.

Foto: Guliver/Getty images/Lars Baron

Novi huliganski ispadi u Hrvatskoj dogodili su se ove srede, uoči utakmica tamošnjeg fudbalskog Kupa.

Organizovani navijači Dinama i Torcide sukobili su se na autoputu A1, kod odmarališta Zir, oko 11.20, prenosi portal 24sata.hr.

Zagrepčani su krenuli prema Splitu, gde njihov tim igra protiv Sloge iz Mravinaca, a Splićani prema Zagrebu, gde je Vrapče ugostilo Hajduk.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Bed Blu Bojsi su očito unapred planirali, pa su po rečima očevidaca napali Torcidu palicama.

"Sukob je trajao desetak minuta. BBB su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu... Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoputa na benzinske pumpe stigli su u autima. Izleteli su napolje i prelazili autoput ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. Bilo je još ljudi na benzinskoj pumpi koji su u neverici gledali sukob. Policija je došla, ali su ovi već otišli", ispričala je čitateljka 24.sata, a isti portal objavio je i VIDEO divljanja huligana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.