Izvor: Radio 021, 22.Jul.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autoput od Sofije do srpske granice gotov do 2021. godine

Bugarski deo autoputa Beograd-Sofija biće gotov do 2021. godine istaknuto je danas na sastanku ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović sa njenim bugarskim kolegom Rosenom Želiazkovim, prenosi bugarska nacionalna televizija BNT.

Kako je navedeno, trasa autoputa na srpskoj strani je već gotova i nalazi se na samo nekoliko kilometara od granice između Srbije i Bugarske.

"Srpski deo autoputa je već u Dimitrovgradu, jedan ili dva kilometara od srpsko-bugarske granice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Do jeseni autoput će biti završen do granice", najavila je Mihajlović posle sastanka sa bugarskim kolegom u Dimitrovgradu.

Bugarski ministar Želiazkov je rekao da su radovi na bugarskoj strani deonice autoputa u toku te da je njihov cilj da autoput završe do kraja 2021. godine.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.