Automobil se prevrnuo na krov na autoputu Beograd-Novi Sad

Izvor: Press, 10.Jun.2013, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil se prevrnuo na krov na autoputu Beograd-Novi Sad

Kako nezvanično saznajemo, njih troje su bili u sivom audiju, koji je usled neprilagođene brzine zakačio betonsku ogradu i prevrnuo se na krov.

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 17:30 na autoputu Beograd-Novi Sad, kod Batajnice, a u saobraćajnoj nesreći su lakše povređeni 57-godišnji vozač audija i dve žene koje su bile sa njim u vozilu.

Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, gde su im ustanovljene povrede glave i tela. Saobraćaj je posle kraćeg zastoja normalizovan.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES NA AUTOPUTU BEOGRAD-NOVI SAD: Automobil se prevrnuo na krov, troje povređeno

Izvor: S media, 10.Jun.2013

Nesreća se dogodila oko 17.20 sati u Batajnici kod obilaznice za novi novosadski put, kada je "audi A4" turskih registarskih tablica sleteo sa autoputa i prevrnuo se na krov, a tom prilikom lakše je povređen vozač i dve žene, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije...Vozač, starosti 57 godina, tom prilikom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.