Antić: Personalizovane kartice umesto putarine

Izvor: Kurir, 30.Apr.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Personalizovane kartice umesto putarine

Od 3. maja početi izdavanje peronalizovanih kartica za građane Grocke, Mladenovca i Sopota kako ne bi više plaćali putarinu na autoputu

BEOGRAD- Prvi na listi SPS-PUPS-JS za Beograd Aleksandar Antić izjavio je danas da će od 3. maja početi izdavanje peronalizovanih kartica za građane Grocke, Mladenovca i Sopota kako ne bi više plaćali putarinu na autoputu.

Prilikom obilaska Sopota >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i sela Đurinci i Parcani, Antić je rekao da je ukidanjem prve i druge zone za GSP Beograd i uvođenjem povoljnije zone za sve korisnike usluga gradskog prevoznika, kao i nizom povlašćenih tarifa za putnike "Laste", pre svega za studente, đake, nezaposlene i trudnice, učinjen još jedan korak u izjednačavanju statusa korisnika usluga gradskog i prigradskog prevoza.

Antić, koji je i predsednik Skupštine grada Beograda,obišao je Sopot u pratnji potpredsednika te opštine Vladana Lukića, navedeno je u saopštenju SPS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 3. maja personalizovane kartice umesto putarine

Izvor: Blic, 30.Apr.2012

Prvi na listi SPS-PUPS-JS za Beograd Aleksandar Antić izjavio je danas da će od 3. maja početi izdavanje peronalizovanih kartica za građane Grocke, Mladenovca i Sopota kako ne bi više plaćali putarinu na autoputu...Prilikom obilaska Sopota i sela Đurinci i Parcani, Antić je rekao da je ukidanjem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.