Alt bojkotovao Betonjerkinu blokadu autoputa

Izvor: Aleksinac.net, 07.Mar.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alt bojkotovao Betonjerkinu blokadu autoputa

Sindikalne proteste Betonjerke ispratilo je i pet beogradskih medija, i Radio Aleksinac, dok su predstsvnici TV Alt bili odsutni.

 Za Aleksinac.Net o tome govori jedan od organizatora protesta:

"Mi smo još pre nekoliko dana uredno obavestili sve medije, i TV Alt, ali ekipa TV Alt se nije pojavila. Zaista je ružno od njih, ako je Blic, RTS, Informer i ostali, ako su oni mogli da dođu, zaista je neprofesionalno da se ne pojavi naša lokalna televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ALT. Valjda smo mi građani opštine Aleksinac, valjda ljude u Aleksincu zanima šta se dešavalo na protestima. Uostalom ti ljudi u Altu primaju platu iz budžeta opštine u koji ulaže naša firma." završava radnik Betonjerke D.G.

Po informacijama koje smo nezvanično dobili, TV Alt nije poslala svoju ekipu jer smatraju da problem Betonjerke nije lokalni problem već državni, a drugi izvori navode da su sve tv ekipe uključene u obavezan program praćena političkih partija, obzirom da je izborna kampanja u toku.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.