Albanci grade autoput ka Ulcinju (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci grade autoput ka Ulcinju (VIDEO)

Albanske vlasti odlučile su da grade autoput na relaciji Šenđin-Velipoja, a sudeći po video animaciji koju je na svom Facebook profilu objavio albanski premijer Edi Rama, trasa puta bi se spojila i sa Ulcinjom.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Na video snimku koji  prikazuje plan puta može se videti da je zamišljena i izgradnja mosta u blizini reke Bojane.

Velipoja je maleni tursitički >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grad u Albaniji udaljen svega 19 kilometara od Ulcinja, a sledi odmah u produžetku Velike plaže.

Izgradnja autoputa  bi bila odlična prilika za razvoj turizma i ekonomije.

Ulcinj bi  bio direktno spojen sa Grčkom i Albanijom.

Izgradnja puta bi trajala do 2020. godine.

"Albanci u Crnoj Gori žele veliku Albaniju"

"Dugoočekivani autoput bi smanjio putovanje na samo sat vremena, a uz to bi razvili elitni turizam, ekonomiju i zapošljavanje ljudi na celom ovom području", napisao je Edi Rama na Facebooku.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Albanci grade auto-put: Do komšija za sat VIDEO

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 13:10

Podgorica -- Albanske vlasti odlučile su da grade auto-put na relaciji Šenđi-Velipolje, a sudeći po video animaciji, trasa puta bi se spojila i sa Ulcinjom...Animaciju je na svom Fejsbuk profilu objavio albanski premijer Edi Rama, a naa video snimku koji panoramski prikazuje plan puta može se videti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.