AMSS: Uslovi za vožnju dobri, ali budite oprezni i poštujte propise

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Uslovi za vožnju dobri, ali budite oprezni i poštujte propise

Na putevima u Srbriji vozače danas očekuju povoljni uslovi za vožnju uz dobru vidljivost i uglavnom suve kolovoze, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Iz AMSS-a upozorili su vozače da zbog pojačanog prometa vozila vikendom, posebno na autoputevima i ka turističkim mestima, budu oprezni i poštuju saobraćajne propise.

Za sutra, od 3.00 do 10.00 ujutro, najavljeni su radovi na skidanju portalnih tabli na deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << autoputa kroz Beograd, od Centra "Sava" do Hitne pomoći, u smeru ka Nišu.

U zoni radova biće zatvorena srednja i krajnja desna traka (vozna i zaustavna), a saobraćaj će se odvijati krajnjom levom trakom (preticajnom).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.