Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2023, 06:47

Putevi Srbije: U popodnevnim satima koristiti Obilaznicu 

JP "Putevi Srbije" preporučilo je danas učesnicima u saobraćaju da zbog mogućih saobraćajnih gužvi i pojačanog intenziteta saobraćaja, danas, u popodnevnim časovima, na delu auto-puta kroz Beograd, u saobraćaju koriste novoizgrađenu Obilaznicu Beograda kao alternativni putni pravac.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Danas se očekuje pojačan saobraćaj i duže zadržavanje na GRANIČNIM PRELAZIMA

Izvor: Blic, 30.Jun.2023

Poslednji dan radne nedelje obeležiće letnji uslovi vožnje i dobra prohodnost puteva, u popodnevnim satima očekuje se veći intenzitet saobraćaja na izlasku iz gradova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije.

Nastavak na Blic...

Stanje na putevima i graničnim prelazima (30.06.2023.)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jun.2023

SRBIJA – Poslednji dan radne nedelje obeleziće letnji uslovi vožnje i dobra prohodnost puteva, u popodnevnim satima očekuje se veći intenzitet saobraćaja na izlasku iz gradova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije. Očekuje se i pojačan saobraćaj na autoputevima i duže vreme zadržavanja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.