AMSS: Oprez zbog magle i poledice na putevima Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog magle i poledice na putevima Srbije

Kolovozi na autoputevima i ostalim putevima prvog i drugog reda su mestimično vlažni i moguće je stvaranje poledice, a gusta magla smanjuje vidljivost zbog čega se vozačim savetuje oprezna i sporija vožnja, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je naveo da magla otežava saobraćaj u Beogradu, na prevoju Rušanj i na Rudniku, kao i u Vojvodini, na Zlatiboru, Sjenici i Ćupriji, a da su najklizaviji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << putevi uz rečne tokove, na mostovima, nadvožnjacima, kao i u tunelima i podvožnjacima.

Na snazi je zabrana za kamione s prikolicama i šleperima na prilazima Kopaoniku, Goču, u višim predelima Valjeva, Sjenice i Novog Pazara.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Na teretnim terminalima na graničnom prelazu "Batrovci" na izlazu iz Srbije, odnosno na ulazu u Hrvatsku, čeka se oko dva sata.

Na graničnom prelazu "Horgoš" teretna vozila na izlazu iz zemlje, odnosno na ulazu u Mađarsku čeka se oko četiri sata, dok su zadržavanja na "Kelabiji" oko 90 minuta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog magle i poledice na putevima Srbije

Izvor: Blic, 24.Jan.2017

Kolovozi na autoputevima i ostalim putevima prvog i drugog reda su mestimično vlažni i moguće je stvaranje poledice, a gusta magla smanjuje vidljivost zbog čega se vozačim savetuje oprezna i sporija vožnja, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS)...AMSS je naveo da magla otežava saobraćaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.