AMSS: Oprez zbog leda na putevima

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog leda na putevima

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju zahtevniji uslovi vožnje zbog kombinacije snega i niskih temperatura koja može dovesti do poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim rampama na autoputevima nema zadržavanja.

Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Horgošu čekaju oko četiri sata, na Kelebiji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Bogojevu po dva sata, na Batrovcima oko šest sati. Zbog snežnih nanosa u Hrvatskoj obustavljen je ulazak za teretna vozila na prelazima Šid i Bačka Palanka.

Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim mestima potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, upozorio je AMSS.

Takođe, na određenim deonicama zabranjen je saobraćaj kamiona s prikolicom i šlepera.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.