AMSS: Na graničnim prelazima čekanja i do 90 minuta

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Na graničnim prelazima čekanja i do 90 minuta

Automoto savez Srbije (AMSS) saopštio je večeras da su na graničnim prelazima zadržavanja između 60 i 90 minuta kao i da vozače očekuje pojačan saobračaj na autoputevima i putevima koji vode prema Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

"Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših GP, zadržavanja su sledeća: na ulazu u zemlju na prelazima Horgoš i Kelebija oko 60 minuta, na Batrovcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na ulazu u zemlju oko 60 sad, a na prelazima Šid i Bogojevo oko 90 minuta, takođe na ulazu. Na izlazu iz zemlje na GP Gradina putnička vozila čekaju oko 90 minuta", navodi AMSS.

Promena vremena koja donosi kišu i mokre kolovoze može biti uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda.

"Zbog mogućeg nanosa veće količine zemlje i mulja povećava se klizavost puta, smanjuje stabilnost i otežava upravljanje vozilom", saopštio je AMSS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj prema Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Izvor: Blic, 07.Jul.2018

Na autoputevima i putevima prvog reda koji vode prema Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, večeras je pojačan intenzitet saobraćaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.