AMS: Saobraćaj umeren, bez zastoja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS: Saobraćaj umeren, bez zastoja

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, bez vanrednih zastoja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Oblačno vreme bez padavina pruža dobre uslove za vožnju, jedino je na severu i zapadu Srbije moguća retka pojava kratkotrajne kiše, navodi se u saopštenju.

AMS ukazuje da je počela sezona godišnjih odmora, i da su najopterećeniji putni pravci koji vode ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Umeren saobraćaj, očekuju se gužve tokom dana

Izvor: Blic, 24.Jun.2018

Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta na celokupnoj putnoj mreži Srbije, a u toku dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja pre svega na autoputevima, ali i na ostalim prioritetnim putnim pravcima I i II reda, saopštio je AMSS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.